Welkom bij Apotheek Storme

Al bijna 80 jaar is onze apotheek een gevestigde waarde in Lauwe. Ze was de eerste apotheek in het dorp en werd gevestigd door apotheker Eleutaire Lejour op 10 november 1938.

In 1972 nam apotheker Marcel Storme samen met zijn echtgenote Maria Pattyn de zaak over. Tegelijk kreeg de apotheek haar huidige naam. In 1999 zette Geneviève Storme de zaak verder. Samen met een dynamisch team tracht zij u altijd op een persoonlijke, professionele en wetenschappelijke manier verder te helpen.

In 2012 kreeg de apotheek een grondige facelift. De publieke ruimte werd vergroot met een volledig nieuw en modern interieur. De voorraad werd volledig geautomatiseerd met een apotheekrobot, wat meer tijd vrij maakt om met u in gesprek te gaan, uw vragen en zorgen rond medicatie te helpen oplossen.

We voorzagen een ruime parkeergelegenheid met vijf parkeerplaatsen en voldoende ruimte om vlot te kunnen manoeuvreren.

HEEFT U VRAGEN, AARZEL NIET OM CONTACT OP TE NEMEN. WIJ HELPEN U GRAAG!

Geneviève Storme
Zaakvoerder en Farmaceutisch Technisch Assistent

Shana Dezwarte
Apotheker - Provisor

Isabel Deraedt
Adjunct - Apotheker

Kathleen Decaluwé
Farmaceutisch Technisch Assistent

Martine Desmet
Farmaceutisch Technisch Assistent

 

Wettelijke vermeldingen

Apotheek:Apotheek Storme Wevelgemstraat 9 8930 Menen

Hoofdapotheker: Shana Dezwarte

Ondernemings- of BTW-nummer: BE 0434.314.134

Machtigingsnummer APB: 342501

Telefoonnummer: 056 41 15 29

GSM nr: 0471 180 690

 

Intellectuele eigendom

De hele site wordt beschermd door de Belgische en internationale wetgeving op het auteursrecht en de intellectuele eigendom. Alle reproductierechten zijn voorbehouden, ook voor de documenten die gedownload kunnen worden en de iconografische en fotografische representaties. De reproductie van deze hele site of een gedeelte ervan op eender welke elektronische drager is formeel verboden zonder de uitdrukkelijke toestemming van Bitler CVBA.