Over ons

Welkome bij Apotheek Storme

Al bijna 80 jaar is onze apotheek een gevestigde waarde in Lauwe. Ze was de eerste apotheek in het dorp en werd gevestigd door apotheker Eleutaire Lejour op 10 november 1938.

In 1972 nam apotheker Marcel Storme samen met zijn echtgenote Maria Pattyn de zaak over. Tegelijk kreeg de apotheek haar huidige naam. In 1999 zette Geneviève Storme de zaak verder. Samen met een dynamisch team tracht zij u altijd op een persoonlijke, professionele en wetenschappelijke manier verder te helpen.

In 2012 kreeg de apotheek een grondige facelift. De publieke ruimte werd vergroot met een volledig nieuw en modern interieur. De voorraad werd volledig geautomatiseerd met een apotheekrobot, wat meer tijd vrij maakt om met u in gesprek te gaan, uw vragen en zorgen rond medicatie te helpen oplossen.

We voorzagen een ruime parkeergelegenheid met vijf parkeerplaatsen en voldoende ruimte om vlot te kunnen manoeuvreren.

Geneviève Storme

Zaakvoerder en Farmaceutisch Technisch AssistentShana Dezwarte

Apotheker - Provisor

Isabel Deraedt

Adjunct - Apotheker

Kathleen Decaluwé

Farmaceutisch Technisch Assistent

Martine Desmet

Farmaceutisch Technisch Assistent

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Online bestellen en levering

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren. Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website, via onze Facebook pagina, of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen, of wil je gewoon een product laten reserveren, dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.